Beretta 692 - Savikiekkojen pahin painajainen

1.6.2017

Luokkansa valtias on saatavilla nyt uusin, parannetuin ominaisuuksin. Steelium plus -piippujen ja leveämmän lukkokehyksen ansiosta haulikon painonjakauma on parantunut, rekyylituntuma on pehmeämpi ja osumakuviot ovat loistavat. Saatavilla Sporting, Trap ja Skeet -mallit joko kiinteällä tai säädettävällä tukilla. Aseen tasapaino on ampujan säädettävissä B-Fast Balance-järjestelmän avulla.

Beretta 692 päällekkäispiippuinen haulikko

 

SAVIKIEKKOJEN PAHIN PAINAJAINEN

Beretta 692:n kehys on kehitetty erityisesti kilpa-ampujan tarpeisiin. Haulikon matala profiili helpottaa merkittävästi katseen ja tukikäden linjaamista. Suurimpana erona Beretta 680 -sarjan haulikkoon on 692:n kehys, joka on edeltäjäänsä leveämpi ja painavampi, mikä tarjoaa tasapainoa sekä helpottaa aseen käsittelyä pitkissäkin kilpailuissa.

SÄÄDETTÄVYYDEN MESTARI

692 on helposti säädettävissä niin liipaisiminen kuin painonjakaumankin osalta. Painonjakauman säätäminen käy käden käänteessä ja haulikon säätäminen juuri sinulle sopivaksi onnistuu ilman, että aseen kokonaispaino muuttuu merkittävästi.

Beretta 692 päällekkäispiippuinen haulikko yksityiskohta

UPEAT YKSITYISKOHDAT

692 -haulikon muotoilussa yhdistyy Berettan tyylikäs, perinteikäs profiili sekä viimeisimmät teknologiset ratkaisut. Yksityiskohtien hienostunut muotoilu ja saumaton toimivuus viimeistelevät näyttävän kokonaisuuden.

Muotoilunsa ja modernien ominaisuuksiensa ansiosta 692 on täydellinen valinta radalle, mutta soveltuu erinomaisesti myös kumppaniksi lintumetsälle. Haulikossa on polymeeripinnoitettu top lever, säädettävä liipaisin, Microcore-perälevy sekä External OC HP -supistajat.

Lue lisää >>